Trainer

Patrick van den Heijkant

Telefoon: 06-25025730
E-mail:  [email protected]

Hallo allemaal!

Mijn naam is Patrick van den Heijkant en ik ben 47 jaar geleden geboren in Breda. Na Oud-Gastel, Oudenbosch en Stampersgat verblijf ik nu alweer 12 jaar in Roosendaal. Ik ben getrouwd met Daniëlle en heb met haar 2 kids, Julie (13) en Siem (11).

Na de Havo op het Norbertuscollege ben ik naar het Cios te Goes gegaan. Daar ben ik opgeleid voor tennisleraar / squashleraar / fitnessleraar / conditietrainer / zweminstructeur. Na 2 jaar als sportinstructeur te hebben gewerkt in Bergen op Zoom ben ik gaan lesgeven voor TV ‘t Kèperke en bij TC Pagnevaart.

Bij TV Roosendaal onder de bezielende leiding van Fons van Zundert had ik mijn stageperiode afgerond. Dat jaar was het druk want samen met Han Wallet en Jeroen Melsen begonnen we met de exploitatie van tennis - en squashcentrum Top Shot in Oudenbosch.

Ik heb zelf vanaf mijn 12e jaar competitie en toernooien gespeeld, vanaf mijn 17e jaar kwam daar ook het squashen bij. Op dit moment speel ik nog (enkele) competitiewedstrijden bij TC Pagnevaart en geef ik trainingen bij TV Pagnevaart, Zundertse TV en TV Krego via Tennis for You.

Zo hebben jullie wel een beetje een indruk gekregen van mij, ik zou nog wel even door kunnen gaan..

Ik kijk er naar uit om bij TC Hooghei aan de slag te gaan en met jullie kennis te maken en hoop met mijn ervaring en enthousiasme een positieve bijdrage aan de vereniging te geven.

Tot snel,

Patrick van den Heijkant

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 165 543 199

Address

Jongeneelenstraat 13
4735 CG Zegge

KVK-nummer

40283880