Glasvezel Internet Actie

Ga samen met TC Hooghei voor glasvezel!

Glasvezel in Zegge komt nu wel heel dichtbij! Vanaf 12 september komt Delta Netwerk langs om te checken of je in aanmerking komt voor een gratis glasvezelaansluiting. Ons advies? Laat de glasvezel aansluiting sowieso aanleggen zodat je nu óf in de toekomst kunt profiteren van supersnel internet.

Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van jouw razendsnelle, superstabiele en toekomstbestendige glasvezelaansluiting? Meld je je aan voor een DELTA of Caiway abonnement via TC Hooghei. Per aanmelding krijgen wij een bijdrage van maar liefst € 50,-.

Direct aanmelden voor glasvezel van DELTA of Caiway?

Hoe krijg ik glasvezel in huis?

Zoals gezegd raden we je aan om glasvezel sowieso gratis in huis te laten plaatsen.

 1. Kijken: Delta Netwerk komt langs om samen met jou te kijken waar bij jou de aansluiting komt. Dit is meestal de meterkast. De afgesproken plaats wordt per email bevestigd.
  Direct zelf een afspraak maken kan op .
 2. Graven: Er wordt gestart met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Voordat Delta Netwerk in jouw straat komt graven, ontvang je een brief. En natuurlijk wordt de straat aan het einde van de dag weer netjes dichtgemaakt.
 3. Plaatsen: de aannemer plaatst de glasvezelaansluiting in jouw huis. De FTU (het glasvezelkastje) wordt op de afgesproken plek geplaatst.
 4. Abonnement: je hebt nu een glasvezel aansluiting. Het enige dat je nog nodig hebt om hier gebruik van te maken is een abonnement. 

Welke abonnementen zijn er eigenlijk?

Via TC Hooghei heb je in ieder geval de keuze uit de volgende aanbieders:

Je kunt dus maandelijks jouw pakket aanpassen naar jouw wensen. Dus wil je tijdelijk wat sneller internet of juist wat minder zenders, dat kun je zelf eenvoudig en snel regelen!

Wanneer je kiest voor DELTA ontvang je sowieso

 • Installatie tot in de nok: een uitgebreide installatie waarbij alle televisies netjes worden aangesloten en de bekabeling in een kabelgoot netjes weggewerkt kan worden. En Wifi? De monteur zorgt dat jij Wifi door het hele huis heen hebt. Wel zo makkelijk én comfortabel!
 • De eerste 3 maanden een flinke korting; zo heb je al 1 Gig (1000 Mbps!) voor maar € 10,00 per maand.
 • De eerste 3 maanden gratis TV pakket; je hebt keuze uit 50+ of 120+ zenders.

Na de eerste drie maanden is DELTA nog steeds een slimme keuze. Kies je bijvoorbeeld 1 Gig met 50+ zenders? Dan betaal je na de eerste drie maanden nog steeds maar € 57,50 per maand (na het 1 e jaar € 65,00 per maand).

Neem je mobiel van DELTA erbij? Dan zijn er nog vele extraatjes te krijgen!

Aanmelden voor DELTA: http://aklam.io/gfXc3D

 

Kies je liever voor Caiway? Dan heb je de keuze uit een aantal superscherpe en complete pakketten.
Wanneer je kiest voor Caiway ontvang je:

 • Een scherpe actieprijs voor jouw pakket: de eerste zes maanden betaal je slechts € 9,95
 • 3 slimme Wifi Boosters het eerste jaar helemaal gratis (daarna € 3,- per maand)
 • 12 maanden ESPN Complete voor maar € 5,- per maand.
 • Gratis installatie door een monteur

Zo heb je bijvoorbeeld internet en TV Voordelig (150 Mbps) voor maar € 52,95 per maand na de actieperiode. Slim bekeken!

Aanmelden voor Caiway: http://aklam.io/xAi80OW

 

Voordelen van glasvezel

Glasvezel is een draad van glas. Via lichtsignalen kunnen enorme hoeveelheden data worden verstuurd. En een groot voordeel is dat de draad niet gevoelig is voor onweer en andere slechte weersomstandigheden. Hierdoor kent glasvezel een aantal voordelen:

 

Het bestuur van TC Hooghei

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 165 543 199

Address

Jongeneelenstraat 13
4735 CG Zegge

KVK-nummer

40283880